JEROEN FLUIT  
& BAND 

Jeroen Fluit

Geboren en getogen in de Kraats! Jeroen Fluit beter bekend als 'Fluitje' kan zijn handen niet van de microfoon afhouden. Een echte gangmaker is wat hem erkend. Vol enthousiasme, passie en overtuigingskracht neemt hij elk publiek mee met de muziek. Wil jij af en aanlopen met nieuwe fusten? Dan is hij de man die je nodig hebt om dat doel te bereiken. ''Er gaat geen feest voorbij waar Jeroen niet bepalend is voor de sfeer!''

Check Shows om een afspraak te maken!


De Derde Helft

De allereerste HIT 'De Derde Helft' werd op 1 februari 2020 uitgebracht. Binnen twee weken was deze al meer dan 15.000 keer gestreamd op muziek platformen zoals Youtube en Spotify. Met z'n catchy vibe en pakkende tekst heeft het nummer veel voetbal-kantines al op de kop doen staan. ''Vroeger was ik net zo goed als Cruijffie, maar ik heb m'n schoenen weggegooid!'' luidt het refrein. 


In 2021 zullen er meer nummer uitgebracht worden, wij gaan voor minimaal net zo'n succes! Doe jij mee? Hou onze insta in de gaten en volg ons op Spotify en Youtube!

De Band

De Fluitband bestaat uit Luuk den Ouden, Bart Hackler en Ruben van Kruistum. 

Luuk van huis uit een klassiek pianist die elke week wel een nieuw nummer in zijn hoofd heeft. Met zijn enthousiasme, slimme koppie en muzikaal gevoel zorgt hij ervoor dat elk nummer gevoelig maar pakkend is. 

Bart, beter bekend als BasserBart is maakt van bassen echt een feest. Bart heeft in zijn leven al meegewerkt met veel bands. Zijn studio ervaring, muzikale kennis en goede gevoel voor humor zorgt ervoor dat elke band avond productief maar niet saai wordt ingestoken!

Ruben, de drummer van de band. Hij zit nooit stil, en is altijd op zoek naar nieuwe combinaties in muziek. Met zijn diverse band ervaring zorgt hij ervoor dat er lekker gedanst kan worden op de muziek!

Last but not least Bramco Monteba, geen muzikaal wonder. Maar wel een stille kracht achter de band. Bramco zorgt ervoor dat er van alles geregeld wordt. Van bier op de oefenavonden tot een fotograaf voor de shoot!
E-mailen
Instagram